Het laatste nieuws

The Christmas Show vijf keer in Ziggo Dome

25 september 2019

The Christmas Show is dit jaar vijf keer te zien in de Amsterdamse Ziggo Dome. Wegens groot succes is er een extra show toegevoegd op zondag 22 december om 19.30 uur. Fans van het kerstspektakel konden de afgelopen dagen stemmen op het tijdstip van een mogelijk nieuwe show: in de ochtend of avond. De uitslag was duidelijk, men koos met een ruime meerderheid voor de avond. De verkoop van deze vijfde show, waarin het verhaal van ‘Doornroosje en de Kerstprins’ centraal staat, is zojuist gestart op www.thechristmasshow.nl.

Cast
Celinde Schoenmaker (bekend van de filmhit ‘Rocketman’) zal de hoofdrol van Doornroosje op zich nemen. Ilse Warringa, Esmée van Kampen en Famke Louise vertolken de rollen van de drie feeën: Fee Fataal, Fee Formidabel en Fee Fresh. Tim Douwsma zal de rol van Prins Timothy vertolken en Buddy Vedder gaat de Kerstman assisteren in de rol van hulpje Jingle. Het verhaal zal op een spannende en grappige manier worden verteld door ‘verteller’ Carlo Boszhard. Acteur Ger Otte is te zien in een dubbelrol van koning én Kerstman.

Bekijk hier de commercial van The Christmas Show 2019

The Christmas Show
De afgelopen vier jaar streek de visuele spektakelshow vol dans en speciaal voor deze show gearrangeerde muziek neer in de Ziggo Dome. Alle shows, waaraan veel bekende namen meewerkten, waren uitverkocht. Jaarlijks ontvangt The Christmas Show 50.000 bezoekers. Voor veel gezinnen is de show inmiddels dan ook een kersttraditie geworden. The Christmas Show is een samenwerking van RTL en Medialane en het concept en script worden dit jaar wederom ontwikkeld door Carlo Boszhard en Maurice Wijnen.

Groots familiespektakel op 21 en 22 december in Ziggo Dome

12 september 2019

RTL en Medialane maken vandaag bekend dat actrice Ilse Warringa, zanger Tim Douwsma, presentator Buddy Vedder, actrice Esmée van Kampen en acteur Ger Otte zijn toegevoegd aan de cast van The Christmas Show. De grootse kerstshow heeft dit jaar het thema ‘Doornroosje en de Kerstprins’ en is op 21 en 22 december te zien in de

Amsterdamse Ziggo Dome. Onlangs werd al bekend dat ook acteur en presentator Carlo Boszhard, musicalactrice Celinde Schoenmaker en zangeres Famke Louise te zien zullen zijn in het familiespektakel. De kaartverkoop is reeds begonnen.

Bekijk hier de commercial van The Christmas Show 2019

Ilse Warringa:”Toen Carlo Boszhard me vroeg voor de rol van de boze Fee Fataal in The Christmas Show, hoefde ik niet lang na te denken. Dat wordt natuurlijk feest! Erg leuk om eens zo’n komische rol te spelen in een enorm ‘theater’ als Ziggo Dome!”

Tim Douwsma vult aan: “Te gek dat ik eindelijk mag delen dat ik een rol ga spelen in The Christmas Show. Ik kan niet wachten om de rol van de prins met veel humor en zelfspot neer te zetten. Ziggo Dome wordt op 21 en 22 december de allerleukste kerstplek van Nederland!”

Voor de jubileumeditie van The Christmas Show staat één van ‘s werelds meest geliefde sprookjes centraal. Dit jaar zal met indrukwekkende decors, muziek en kostuums het verhaal van ‘Doornroosje en de Kerstprins’ worden verteld. Het klassieke verhaal van de schone slaapster is speciaal voor The Christmas Show omgetoverd tot een kerstsprookje. Zal het Doornroosje lukken om na 100 jaar slaap met Kerst haar droomprins te vinden?

Cast
Celinde Schoenmaker (bekend van de filmhit ‘Rocketman’) zal de hoofdrol van Doornroosje op zich nemen. Ilse Warringa, Esmée van Kampen en Famke Louise vertolken de rollen van de drie feeën: Fee Fataal, Fee Formidabel en Fee Fresh. Tim Douwsma zal de rol van Prins Timothy vertolken en Buddy Vedder gaat de Kerstman assisteren in de rol van hulpje Jingle.

Het verhaal zal op een spannende en grappige manier worden verteld door ‘verteller’ Carlo Boszhard. Acteur Ger Otte is te zien in een dubbelrol van koning én Kerstman.

Over The Christmas Show
De afgelopen vier jaar streek de visuele spektakelshow vol dans en speciaal voor deze show gearrangeerde muziek ook neer in Ziggo Dome. Alle shows, waaraan veel bekende namen meewerkten, waren uitverkocht. Jaarlijks ontvangt The Christmas Show 50.000 bezoekers. Voor veel gezinnen is de show inmiddels dan ook een kersttraditie geworden. The Christmas Show is een samenwerking van RTL en MediaLane en het concept en script worden dit jaar wederom ontwikkeld door Carlo Boszhard en Maurice Wijnen.

Famke Louise maakt haar debuut als fee in The Christmas Show

22 augustus 2019

Hilversum, donderdag 22 augustus 2019 – RTL en MediaLane maken vandaag bekend dat YouTube-ster en model Famke Louise de rol van Fee Fresh gaat vertolken in The Christmas Show in de Ziggo Dome op 21 en 22 december. Het karakter is één van de komische feeën in deze speciale kerstversie van Doornroosje. Eerder werd bekendgemaakt dat Carlo Boszhard en Celinde Schoenmaker in het familiespektakel te zien zullen zijn.

Famke Louise: ‘Ik heb veel zin om nog een keer met Carlo samen te werken! We hadden op de set van Derrière bij de TV Kantine zo’n leuke klik dat daar dit project is uitgerold. Ik wilde altijd al eens in een groots opgezette productie spelen en dat ik nu een te gekke fee uit één van mijn favoriete sprookjes mag zijn, is een droom die uitkomt. Ik vind het heel spannend om mijn eigen invulling aan Fee Fresh te geven, want ik laat mijn gekke en serieuze kant zien in deze rol.’

Voor de jubileumeditie van The Christmas Show staat één van ‘s werelds meest geliefde verhalen centraal. In Doornroosje en de Kerstprins wordt het klassieke verhaal van de schone slaapster omgetoverd tot een kerstsprookje. Zal het Doornroosje lukken om na 100 jaar slaap met Kerst haar droomprins te vinden?

Cast
Zowel Carlo Boszhard als Celinde Schoenmaker maken opnieuw hun opwachting in deze groots opgezette familieshow: Celinde in de rol van Doornroosje en Carlo in de rol van de Verteller. Schoenmaker scoorde eerder dit jaar een rol in de internationale film Rocketman, over het leven van zanger Elton John. Wie de andere rollen gaan vertolken in The Christmas Show wordt volgende maand bekendgemaakt.

Over The Christmas Show
De afgelopen vier jaar streek de visuele spektakelshow vol dans en kersthits ook neer in de Ziggo Dome. Alle shows, waaraan veel bekende namen meewerkten, waren uitverkocht. Jaarlijks ontvangt The Christmas Show 50.000 bezoekers. Voor veel gezinnen is de show inmiddels dan ook een kersttraditie geworden. The Christmas Show is een samenwerking van RTL en MediaLane en het concept en script wordt dit jaar wederom ontwikkeld door Carlo Boszhard en Maurice Wijnen.

De kaartverkoop is inmiddels gestart en tickets zijn verkrijgbaar via www.thechristmasshow.nl 

The Christmas Show komt met jubileumeditie in de Ziggo Dome

24 juli 2019

Terwijl in Nederland de temperaturen stijgen, kan de echte kerstliefhebber zich alweer verheugen op het kerstevenement van het jaar: The Christmas Show. Over 150 dagen staat de succesvolle familievoorstelling voor de vijfde keer op rij in de Ziggo Dome. De visuele spektakelshow voldans en kersthits staat dit jaar in het teken van Doornroosje en de Kerstprins met onder anderen Carlo Boszhard en Celinde Schoenmaker. De shows vinden plaats op 21 en 22 december.

Voor de jubileumeditie van The Christmas Show staat één van ‘s werelds meest geliefde verhalen centraal. In Doornroosje en de Kerstprins wordt het klassieke verhaal van de schone slaapster omgetoverd tot een kerstsprookje. Zal het Doornroosje lukken om na 100 jaar slaap met Kerst haar droomprins te vinden?

Cast
Zowel Carlo Boszhard als Celinde Schoenmaker maken opnieuw hun opwachting in de familievoorstelling: Celinde in de rol van Doornroosje en Carlo in de rol van de Verteller. Schoenmaker scoorde eerder dit jaar een bijrol in de internationale film Rocketman, over het leven van zanger Elton John. Wie de andere rollen gaan vertolken in The Christmas Show wordt binnenkort bekendgemaakt.

Succes van The Christmas Show
De afgelopen vier jaar streek The Christmas Show ook neer in de Ziggo Dome. Alle shows, waaraan veel bekende namen meewerkten, waren uitverkocht. The Christmas Show ontvangt jaarlijks 50.000 bezoekers. The Christmas Show is een samenwerking van RTL en MediaLane en het concept en script wordt dit jaar wederom ontwikkeld door Carlo Boszhard en Maurice Wijnen.

De kaartverkoop is vandaag gestart en tickets zijn verkrijgbaar via www.christmasshow.nl.

Sterrencast The Christmas Show tovert Ziggo Dome om tot één groot kerstfeest

23 december 2018

In het weekend van 22 en 23 december ging de vierde editie van The Christmas Show in première met in de hoofdrollen Carlo Boszhard, Buddy Vedder, Fred van Leer, Berget Lewis, Pip Pellens, Esmée van Kampen, Ger Otte en Celinde Schoenmaker. De spektakelshow die voor veel families geldt als de start van de Kerst werd vijf maal opgevoerd in een uitverkochte Ziggo Dome. Het thema van de spektakelshow was dit jaar ‘Assepoester en het Kerstbal’. Het klassieke verhaal over weeskind Assepoester (Celinde Schoenmaker) en haar Boze Stiefmoeder (Fred van Leer) kreeg een spectaculaire vertaling voor de Ziggo Dome. De bekende kersthits en natuurlijk de echte Kerstman ontbraken niet.

De veelzijdige Carlo Boszhard schitterde in de rol van Verteller. Op geheel eigen wijze nam hij de hele Ziggo Dome mee op reis door het magische sprookje van prins Noah (Buddy Vedder) en Assepoester.

Fred van Leer, in de rol van Boze Stiefmoeder, wist de lachers op zijn hand te krijgen met zijn opvoering van de operaklassieker ‘Je Veux Vivre’.

Namens producent RTL Live Entertainment ontwikkelden Carlo Boszhard en Maurice Wijnen het concept en script voor The Christmas Show. Het creatieve team bestaat daarnaast uit Stanley Burleson (choreografie), Marc Forno (kostuums) en Bas van den Heuvel (muziek en arrangementen). The Christmas Show komt terug in 2019. Wanneer en met wie wordt later bekend gemaakt.

Extra 5e Christmas Show aangekondigd

11 oktober 2018

De animo voor de familievoorstelling The Christmas Show, deze kerstvakantie in de Ziggo Dome, is zo overweldigend, dat er een extra vijfde show in verkoop gaat. Dit maakte Carlo Boszhard zojuist bekend op Instagram.

Carlo Boszhard: ‘’Een vijfde show op zondag 23 december om 20.00 uur! Wat ontzettend geweldig dat zo veel mensen de start van Kerst met ons willen vieren. De afgelopen jaren is The Christmas Show uitgegroeid tot dé familieshow van het jaar, waar magie en spektakel samenkomen. We zijn inmiddels al erg druk met de voorbereidingen en ik kan iedereen beloven dat het meer Kerst wordt dan ooit. Met deze hartverwarmende show voor de hele familie is een sfeervolle invulling voor de feestdagen 100% gegarandeerd.”

Assepoester en het Kerstbal

Op 22 en 23 december zijn Carlo Boszhard, Buddy Vedder, Fred van Leer, Berget Lewis, Pip Pellens, Esmée van Kampen, Ger Otte en Celinde Schoenmaker vijf keer te zien in de spectaculaire kerstshow, die voor veel families geldt als de start van de Kerst. Dit jaar met de compleet nieuwe voorstelling, Assepoester en het Kerstbal. Het klassieke verhaal over weeskind Assepoester (Celinde Schoenmaker) en haar boze stiefmoeder (Fred van Leer) krijgt een eigentijdse en spectaculaire vertaling voor de Ziggo Dome. De bekende kersthits en natuurlijk de echte Kerstman zullen ook dit jaar niet ontbreken.

Namens producent RTL Live Entertainment ontwikkelen Carlo Boszhard en Maurice Wijnen wederom het concept en script voor The Christmas Show.

Show van wereldformaat

In navolging van de populaire kerstshows die in New York en Londen een eeuwenoude traditie kennen, heeft Nederland sinds 2015 ook een kerstshow. De shows in 2015, 2016 en 2017 hebben 150.000 bezoekers getrokken en waren daarmee uitverkocht. The Christmas Show is dit jaar te zien op 22 en 23 december in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Fred van Leer is boze Stiefmoeder in The Christmas Show 2018

12 september 2018

Fred van Leer, Berget Lewis, Pip Pellens, Esmée van Kampen, Ger Otte en Celinde Schoenmaker zijn op 22 december te zien in The Christmas Show. Ook Buddy Vedder en Carlo Boszhard maken wederom hun opwachting in de spectaculaire kerstshow.

Assepoester en het Kerstbal

Aankomende kerstvakantie is de familievoorstelling The Christmas Show voor de vierde keer te zien in de Amsterdamse Ziggo Dome. Dit jaar met een compleet nieuwe voorstelling, een bewerking sprookje Assepoester. Het klassieke verhaal over weeskind Assepoester en haar boze stiefmoeder en stiefzussen krijgt een eigentijdse en spectaculaire vertaling voor de Ziggo Dome. De bekende kersthits en natuurlijk de echte Kerstman zullen ook dit jaar niet ontbreken.

Cast

Voor de rol van Assepoester verruilt Celinde Schoenmaker het fameuze West End in Londen – waar ze hoofdrollen in wereldberoemde musicalproducties speelt – voor de Ziggo Dome. Lukt het haar op tijd onder het juk van de boze stiefmoeder (Fred van Leer) en haar dochters (Pip Pellens en Esmée van Kamen) uit te komen en het kerstbal van de Koning (Ger Otte) en prins Noah (Buddy Vedder) te bereiken? Gelukkig komt er hulp uit onverwachte hoek: van de Goede Fee (Berget Lewis) en de Kerstman. Dankzij de prachtige jurk die zij tevoorschijn toveren, heeft prins Noah de hele avond alleen maar oog voor haar. Maar om klokslag 12 uur wordt de magie verbroken en vlucht Assepoester het kasteel uit, waarbij zij haar muiltje verliest. Prins Noah weet dat dit zijn bruid is en er volgt een zoektocht naar haar door het hele land. Zal het hem lukken om haar te vinden?

De veelzijdige Carlo Boszhard schittert dit jaar in de rol van Verteller. Op geheel eigen wijze neemt Carlo de hele Ziggo Dome mee op reis door het magische verhaal van prins Noah en Assepoester.

Namens producent RTL Live Entertainment ontwikkelen Carlo Boszhard en Maurice Wijnen wederom het concept en script voor The Christmas Show. Het creatieve team bestaat daarnaast uit Stanley Burleson (choreografie), Marc Forno (kostuums) en Bas van den Heuvel (muziek en arrangementen).

Show van wereldformaat

In navolging van de populaire kerstshows die in New York en Londen een eeuwenoude traditie kennen, heeft Nederland sinds 2015 ook een kerstshow. De shows in 2015, 2016 en 2017 waren uitverkocht. The Christmas Show is dit jaar te zien op 22 december in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Bestel hier je tickets

Assepoester met Kerst in de Ziggo Dome

25 juni 2018

Aankomende kerstvakantie is de familievoorstelling The Christmas Show voor de vierde keer te zien in de Amsterdamse Ziggo Dome. Dit jaar met een compleet nieuwe voorstelling, een bewerking van ’s werelds meest memorabele sprookje Assepoester. Het klassieke verhaal over weeskind Assepoester en haar gemene stiefmoeder en stiefzussen krijgt een eigentijdse en spectaculaire vertaling voor de Ziggo Dome met een adembenemend decor, boordevol magie en glitter. Uiteraard zullen de bekende kersthits en natuurlijk de Kerstman niet ontbreken. In ‘’Assepoester en het Kerstbal’  komt de magie van het geliefde sprookje samen met de magie van Kerstmis. De show vindt plaats 22 december 2018 in de Ziggo Dome. De kaartverkoop is vandaag, precies een half jaar voor Kerst, van start gegaan.

Cast

Buddy Vedder, onder meer bekend van GTST en de Zapp Kids Top 20, vertolkt de rol van Prins Noah. Carlo Boszhard neemt de rol van De Verteller op zich. Carlo en Buddy waren al twee keer eerder in andere rollen in The Christmas show te zien. Wie Assepoester en de andere hoofdrollen gaan spelen, wordt later bekend gemaakt.

Namens producent RTL Live Entertainment ontwikkelen Carlo Boszhard en Maurice Wijnen wederom het concept en script voor The Christmas Show.

Carlo Boszhard: “Het is geweldig om weer te mogen werken aan een nieuwe editie van The Christmas Show. De afgelopen jaren is dit event uitgegroeid tot de familieshow van het jaar, waar magie en spektakel samenkomen. Kerst begint ook dit jaar weer bij ons. Het wereldberoemde verhaal van Assepoester leent zich perfect voor de The Christmas Show. Alle scenes spelen zich af in kerstsferen met het grote Kerstbal als absoluut klapstuk. Het wordt meer Kerst dan ooit, ik ben de Kerstman er al op aan het voorbereiden… We hebben dit jaar bovendien een heel bijzondere cast en een prachtige Assepoester. Wie dat zijn, vertellen we binnenkort!”.

Show van wereldformaat

In navolging van de populaire kerstshows die in New York en Londen een eeuwenoude traditie kennen, heeft Nederland sinds 2015 ook een kerstshow. De shows in 2015, 2016 en 2017 waren uitverkocht. The Christmas Show is dit jaar te zien op 22 december in de Ziggo Dome in Amsterdam. Kaarten zijn te verkrijgen op thechristmasshow.livewallcampaigns.com

The Christmas Show wordt geproduceerd door de divisie Live Entertainment van RTL. De Nationale Postcodeloterij is presenting partner.


Klik hier voor persfoto’s van The Christmas Show.

Klik hier voor de aftermovie van The Christmas Show 2017.

Voor meer informatie, neem contact op met Caroline Broeder, caroline.broeder@rtl.nl, of op 035 7114235


The Christmas Show wordt geproduceerd door RTL. De divisie live entertainment van RTL creëert en produceert grootschalige publieksevenementen zoals GABBERS, Let’s Dance, Ashtonia en het gezonde festivalweekend Healthy Fest.

Meer informatie op thechristmasshow.livewallcampaigns.com

The Christmas Show komt terug in 2018!

27 december 2017
Photo by: Floris Heuer - all rights reserved

Photo by: Floris Heuer – all rights reserved

December 2018 zijn wij terug in de Ziggo Dome met The Christmas Show 2018!
Als eerste op de hoogte zijn van de Early Bird actie & start kaartverkoop voor The Christmas Show 2018?
Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief, of blijf op de hoogte via Facebook/Instagram!

Tv-registratie The Christmas Show 2017 Eerste Kerstdag bij RTL 4 om 20:30 uur

22 december 2017
Foto: Roy Beusker

Foto: Roy Beusker

Op 23 en 24 december is de derde editie van The Christmas Show te zien in de Amsterdamse Ziggo Dome. Met nagenoeg vijf uitverkochte shows worden dit weekend meer dan 50.000 bezoekers verwacht. Voor wie niet in de gelegenheid is om dé familieshow voor deze Kerst bij te wonen, kan op 25 december afstemmen op RTL 4 voor de registratie van The Christmas Show.

A Christmas Carol

Dit jaar is The Christmas Show gebaseerd op het meest geliefde kerstverhaal ter wereld: A Christmas Carol van Charles Dickens. Dit klassieke verhaal is op spectaculaire wijze vertaald naar de tijd van nu. De vrek Scrooge van Dickens is Justin Scrooge in de Ziggo Dome: een verwende popster die enkel oog heeft voor zijn carrière. Zélfs… met Kerst. De show barst van de spectaculaire effecten, indrukwekkende dans en natuurlijk: kersthits.

Cast

Justin Scrooge, gespeeld door Buddy Vedder, verplicht zijn crew met Kerst te werken. Ook zijn personal assistent Bobbie (Yolanthe Sneijder-Cabau), die een klein kindje heeft dat thuis op haar wacht. Yolanthe maakt hiermee haar comeback als actrice. Neef Fred (Danny de Munk) moet als rasechte Amsterdammer niks hebben van de showbizz en grote ego’s. Danseres Emily (Holly Mae Brood) is de ex-vriendin van Justin en is erg teleurgesteld in de liefde.

Vlak voor middernacht krijgt Justin bezoek van zijn vroegere manager Jakob van der Geest (Carlo Boszhard). Jakob vertelt hem dat hij die nacht bezoek zal krijgen van drie geesten: De Geest van Toen (Glennis Grace), De Geest van Nu (Martijn Fischer) en De Geest van Straks, gespeeld door special guest Victor Mids, bekend van zijn populaire programma ‘Mindf*ck’. Deze geesten nemen Justin mee naar belangrijke momenten uit verleden, heden en toekomst en laten hem naar zichzelf kijken. Of Justin de boodschap begrijpt en durft te veranderen, blijkt als hij een aanbieding krijgt voor een grote kerstshow in Las Vegas…..

Namens producent RTL en presenting partner de Nationale Postcode Loterij, zijn Carlo Boszhard en Maurice Wijnen verantwoordelijk voor het concept en tekent David Grifhorst voor de regie en het decorontwerp.

‘The Christmas Show: A Christmas Carol’ maandag 25 december om 20:30 bij RTL 4.

Copyright © 2019 The Christmas Show