Mindervaliden

<– Terug naar veelgestelde vragen

Zijn er invalideplekken beschikbaar?

Iedereen is van harte welkom tijdens The Christmas Show. Daarom is het voor iedereen toegankelijk en zijn er speciale voorzieningen voor gasten met een lichamelijke beperking tijdens het evenement. Uiteraard staan er beveiligings- en servicemedewerkers klaar om gasten te assisteren, informatie te geven of naar hun stoel te brengen. Daarbij worden rolstoelgangers geadviseerd zoveel mogelijk gebruik te maken van de voorzieningen op de begaande grond. Voor een overzicht van de bereikbaarheid, toegankelijk en bruikbaarheid van de Ziggo Dome voor bezoekers met een lichamelijke beperking, kijk dan op de website van de Ziggo Dome.

 

Is er een invalidenparkeerplaats?

Voor een overzicht van de bereikbaarheid, toegankelijk en bruikbaarheid van de Ziggo Dome voor bezoekers met een lichamelijk beperking kunt u terecht op de website van de Ziggo Dome.

 

Mag ik een begeleider meenemen?

De mindervalidenkaarten zijn voor de betreffende persoon + begeleider.

Ik heb tickets gekocht, maar heb nu een (tijdelijke) fysieke beperking en ben gebonden aan een rolstoel en/of krukken. Wat nu?

Rolstoelen en krukken zijn niet toegestaan op het veld en in de ringen, enkel op de daarvoor bestemde mindervalideplaatsen. U kunt contact opnemen met de klantenservice van Paylogic 0900 – 7295 6442 om te informeren of er nog mindervalideplaatsen beschikbaar zijn. Tickets omruilen is helaas niet mogelijk.

 

Zijn er invalide toiletten aanwezig?

Op de begane grond zijn er aangepaste toiletruimtes voor bezoekers met een lichamelijk beperking aanwezig. Deze toiletten zijn voorzien van deuren met automatische deuropeners.

 

Is de locatie, de Ziggo Dome, voorzien van een ringleiding voor slechthorenden?

Sinds 2015 is er een ringleiding aanwezig in de Ziggo Dome. Zo kan iedereen genieten van het evenement. Vergeet niet bij aankomst het kastje voor het gebruik van de ringleiding op te halen bij de servicebalie.

Voor een overzicht van de bereikbaarheid, toegankelijk en bruikbaarheid van de Ziggo Dome voor bezoekers met een lichamelijk beperking, klik dan hier.

Copyright © 2020 The Christmas Show