De Cast

Bekijk hier de cast van The Christmas Show – Doornroosje en de Kerstprins.

Carlo Boszhard

Carlo Boszhard is presentator bij RTL 4, imitator en (stem)acteur. Hij is samen met Irene Moors al ruim tien jaar te zien in het populaire tv-programma ‘De TV-Kantine’ en bedenkt en ontwikkelt diverse tv-concepten. Volgend jaar gaat Carlo de realityserie ‘Married At First Sight’ presenteren op RTL 4. Verder spreekt Carlo diverse stemmetjes in zoals in grote animatiefilms als Frozen, Shrek en Ice Age.
Ook is hij één van de drijvende krachten achter ‘The Christmas Show’, waarin hij jaarlijks een rol vertolkt en waarvoor hij o.a. het script schrijft.

 

Celinde Schoenmaker

Celinde Schoenmaker is een Nederlandse artiest, bekend van diverse Internationale musicals en films. Vorig jaar maakte Celinde haar debuut  in ‘The Christmas Show’, waarin ze de hoofdrol van Assepoester vertolkte. Verder was ze op het Londense ‘musical-walhalla’ West End te bewonderen in o.a. The Panthom of the Opera en Les Miserables. Dit jaar was Celinde te zien in de rol van Renate Blauel, de ex-vrouw van zanger Elton John, in de filmhit ‘Rocketman’. Vorig jaar had ze haar debuut bij The Christmas Show en wij zijn blij te vermelden dat wij haar dit jaar weer mogen verwelkomen, maar dan in de rol van Doornroosje.

Buddy Vedder

Acteur en presentator Buddy Vedder is bekend van de meest populaire tv-serie GTST en presenteert de Kids Top 20 voor AVROTROS en NPO Zapp elke zaterdag. In 2016 won Buddy het tweede seizoen van Dance Dance Dance bij RTL 4! Vanwege deze grote overwinning, gaat Buddy on tour! van start. In 2017 nam Buddy deel aan de songshow It Takes 2 en won de finale. In 2017 presenteerde hij het nieuwe programma Lang Leve The Music Show voor AVROTROS en de nieuwe kennisquiz Smart & Dart op NPO Zapp. Inmiddels is Buddy ook niet meer weg te denken uit The Christmas Show, wij zijn blij te vermelden dat hij er weer bij is!

Ilse Warringa

Ilse Warringa studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten Constantijn Huygens en Zang-Lichte Muziek aan het Conservatorium Zwolle. In 2003 won ze de tweede prijs op cabaretfestival Cameretten. Ze was medeoprichter van muziektheatergezelschap tgBloodyMary en vormt een cabaretduo met Niek Barendsen. Haar stem is te horen in vele tekenfilms, documentaires en commercials. Op TV speelt ze in series als Toren C, Het Klokhuis, in de “Welkom in de”-series van de NTR en Foute Vriendinnen. Ze bedacht en schreef de serie De Luizenmoeder en voor haar rol in deze serie won ze een Gouden Kalf en de Zilveren Televizier-ster. Voor Ilse is het vooruitzicht van de Ziggo Dome nog een beetje onwennig, maar tegelijkertijd ook iets waarvan ze direct wist dat ze hieraan mee wilde doen.

Tim Douwsma

Tim Douwsma presenteert, acteert en zingt. En sinds 2014 staat de veelzijdige Fries ook nog eens bekend als The Dutch Hot Guy van het Songfestival! Op dit moment is Tim onder andere te zien als teamcaptain van het nieuwe AVRO/TROS programma Britt’s Beestenbende en brengt hij in november een kinderboek uit. Als kers op de taart is Tim onlangs vader geworden en staat hij in december in de Ziggo Dome met The Christmas Show. Tim kruipt in de rol van de prins en kan daarmee een item van zijn bucketlist afstrepen;-).

Esmée van Kampen

Esmée van Kampen won de hoofdrol in de musical Hairspray. Hiermee maakte ze haar entree in de muzikale wereld. Esmée heeft vaste rollen in TV-series en speelde ook in films. Ook spreekt Esmée de stem van Angie Prietto in de kinderserie Level Up.
Dit jaar zal zij in The Christmas Show de rol spelen van Fee Formidabel.

Famke Louise

Famke Louise is één van de meest populaire en meest uitgesproken Nederlandse personalities in showbizz land. Op zestienjarige leeftijd begon ze met vloggen op YouTube waarmee ze een grote groep volgers vergaarde. Op haar 17e startte ze haar modellen carrière en konden haar fans haar bewonderen in het RTL 5 programma ‘Models in Paris’. Famke Louise is populair omdat ze te gekke muziek maakt, een geweldige persoonlijkheid heeft en strijdt voor gelijkwaardigheid tussen mensen en culturen. Een belangrijke boodschap!
Famke Louise zal één van de drie feeën rollen vertolken, namelijk: Fee Fresh.

Ger Otte

Ger Otte is een Nederlandse muzikant, zanger en acteur. Hij studeerde zang en piano aan het conservatorium in Rotterdam. Ger is vooral bekend om zijn rollen in musicals. Bovendien was hij ook te zien op tv. Hij was vocal coach voor de musicals The Lion King en Tarzan. In de musical The Little Mermaid heeft Ger gespeeld als Chef Louis. Hij is dit jaar bij The Christmas Show te zien in een dubbelrol van koning én Kerstman.

Copyright © 2019 The Christmas Show