Sterrencast The Christmas Show tovert Ziggo Dome om tot één groot kerstfeest

In het weekend van 22 en 23 december ging de vierde editie van The Christmas Show in première met in de hoofdrollen Carlo Boszhard, Buddy Vedder, Fred van Leer, Berget Lewis, Pip Pellens, Esmée van Kampen, Ger Otte en Celinde Schoenmaker. De spektakelshow die voor veel families geldt als de start van de Kerst werd vijf maal opgevoerd in een uitverkochte Ziggo Dome. Het thema van de spektakelshow was dit jaar ‘Assepoester en het Kerstbal’. Het klassieke verhaal over weeskind Assepoester (Celinde Schoenmaker) en haar Boze Stiefmoeder (Fred van Leer) kreeg een spectaculaire vertaling voor de Ziggo Dome. De bekende kersthits en natuurlijk de echte Kerstman ontbraken niet.

De veelzijdige Carlo Boszhard schitterde in de rol van Verteller. Op geheel eigen wijze nam hij de hele Ziggo Dome mee op reis door het magische sprookje van prins Noah (Buddy Vedder) en Assepoester.

Fred van Leer, in de rol van Boze Stiefmoeder, wist de lachers op zijn hand te krijgen met zijn opvoering van de operaklassieker ‘Je Veux Vivre’.

Namens producent RTL Live Entertainment ontwikkelden Carlo Boszhard en Maurice Wijnen het concept en script voor The Christmas Show. Het creatieve team bestaat daarnaast uit Stanley Burleson (choreografie), Marc Forno (kostuums) en Bas van den Heuvel (muziek en arrangementen). The Christmas Show komt terug in 2019. Wanneer en met wie wordt later bekend gemaakt.

Copyright © 2020 The Christmas Show