Extra 5e Christmas Show aangekondigd

De animo voor de familievoorstelling The Christmas Show, deze kerstvakantie in de Ziggo Dome, is zo overweldigend, dat er een extra vijfde show in verkoop gaat. Dit maakte Carlo Boszhard zojuist bekend op Instagram.

Carlo Boszhard: ‘’Een vijfde show op zondag 23 december om 20.00 uur! Wat ontzettend geweldig dat zo veel mensen de start van Kerst met ons willen vieren. De afgelopen jaren is The Christmas Show uitgegroeid tot dé familieshow van het jaar, waar magie en spektakel samenkomen. We zijn inmiddels al erg druk met de voorbereidingen en ik kan iedereen beloven dat het meer Kerst wordt dan ooit. Met deze hartverwarmende show voor de hele familie is een sfeervolle invulling voor de feestdagen 100% gegarandeerd.”

Assepoester en het Kerstbal

Op 22 en 23 december zijn Carlo Boszhard, Buddy Vedder, Fred van Leer, Berget Lewis, Pip Pellens, Esmée van Kampen, Ger Otte en Celinde Schoenmaker vijf keer te zien in de spectaculaire kerstshow, die voor veel families geldt als de start van de Kerst. Dit jaar met de compleet nieuwe voorstelling, Assepoester en het Kerstbal. Het klassieke verhaal over weeskind Assepoester (Celinde Schoenmaker) en haar boze stiefmoeder (Fred van Leer) krijgt een eigentijdse en spectaculaire vertaling voor de Ziggo Dome. De bekende kersthits en natuurlijk de echte Kerstman zullen ook dit jaar niet ontbreken.

Namens producent RTL Live Entertainment ontwikkelen Carlo Boszhard en Maurice Wijnen wederom het concept en script voor The Christmas Show.

Show van wereldformaat

In navolging van de populaire kerstshows die in New York en Londen een eeuwenoude traditie kennen, heeft Nederland sinds 2015 ook een kerstshow. De shows in 2015, 2016 en 2017 hebben 150.000 bezoekers getrokken en waren daarmee uitverkocht. The Christmas Show is dit jaar te zien op 22 en 23 december in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Copyright © 2020 The Christmas Show