Assepoester met Kerst in de Ziggo Dome

Aankomende kerstvakantie is de familievoorstelling The Christmas Show voor de vierde keer te zien in de Amsterdamse Ziggo Dome. Dit jaar met een compleet nieuwe voorstelling, een bewerking van ’s werelds meest memorabele sprookje Assepoester. Het klassieke verhaal over weeskind Assepoester en haar gemene stiefmoeder en stiefzussen krijgt een eigentijdse en spectaculaire vertaling voor de Ziggo Dome met een adembenemend decor, boordevol magie en glitter. Uiteraard zullen de bekende kersthits en natuurlijk de Kerstman niet ontbreken. In ‘’Assepoester en het Kerstbal’  komt de magie van het geliefde sprookje samen met de magie van Kerstmis. De show vindt plaats 22 december 2018 in de Ziggo Dome. De kaartverkoop is vandaag, precies een half jaar voor Kerst, van start gegaan.

Cast

Buddy Vedder, onder meer bekend van GTST en de Zapp Kids Top 20, vertolkt de rol van Prins Noah. Carlo Boszhard neemt de rol van De Verteller op zich. Carlo en Buddy waren al twee keer eerder in andere rollen in The Christmas show te zien. Wie Assepoester en de andere hoofdrollen gaan spelen, wordt later bekend gemaakt.

Namens producent RTL Live Entertainment ontwikkelen Carlo Boszhard en Maurice Wijnen wederom het concept en script voor The Christmas Show.

Carlo Boszhard: “Het is geweldig om weer te mogen werken aan een nieuwe editie van The Christmas Show. De afgelopen jaren is dit event uitgegroeid tot de familieshow van het jaar, waar magie en spektakel samenkomen. Kerst begint ook dit jaar weer bij ons. Het wereldberoemde verhaal van Assepoester leent zich perfect voor de The Christmas Show. Alle scenes spelen zich af in kerstsferen met het grote Kerstbal als absoluut klapstuk. Het wordt meer Kerst dan ooit, ik ben de Kerstman er al op aan het voorbereiden… We hebben dit jaar bovendien een heel bijzondere cast en een prachtige Assepoester. Wie dat zijn, vertellen we binnenkort!”.

Show van wereldformaat

In navolging van de populaire kerstshows die in New York en Londen een eeuwenoude traditie kennen, heeft Nederland sinds 2015 ook een kerstshow. De shows in 2015, 2016 en 2017 waren uitverkocht. The Christmas Show is dit jaar te zien op 22 december in de Ziggo Dome in Amsterdam. Kaarten zijn te verkrijgen op thechristmasshow.livewallcampaigns.com

The Christmas Show wordt geproduceerd door de divisie Live Entertainment van RTL. De Nationale Postcodeloterij is presenting partner.


Klik hier voor persfoto’s van The Christmas Show.

Klik hier voor de aftermovie van The Christmas Show 2017.

Voor meer informatie, neem contact op met Caroline Broeder, caroline.broeder@rtl.nl, of op 035 7114235


The Christmas Show wordt geproduceerd door RTL. De divisie live entertainment van RTL creëert en produceert grootschalige publieksevenementen zoals GABBERS, Let’s Dance, Ashtonia en het gezonde festivalweekend Healthy Fest.

Meer informatie op thechristmasshow.livewallcampaigns.com

Copyright © 2020 The Christmas Show