Locatie en bereikbaarheid

<– Terug naar veelgestelde vragen

Waar vindt de show plaats?

Ziggo Dome, De Passage 100, 1101 AX Amsterdam, Telefoon: 0900 235 36 63. www.ziggodome.nl

Vanaf hoe laat zijn de deuren open?

Op 23 december gaan om 09.30 uur de deuren open, de show start om 11.00 uur.
Op 23 december gaan om 14.00 uur de deuren open, de show start om 15.30 uur.
Op 23 december gaan om 18.30 uur de deuren open, de show start om 20.00 uur.

Op 24 december gaan om 09.30 uur de deuren open, de show start om 11.00 uur.
Op 24 december gaan om 14.00 uur de deuren open, de show start om 15.30 uur.

Hoe kan ik betalen op het evenement?

Consumptiemunten zijn hét betaalmiddel voor consumpties in Ziggo Dome. Je haalt ze bij een van de muntautomaten die op elke verdieping aanwezig zijn of bij de servicebalies op de begane grond. Munten over? Geen probleem, want je kunt ze na afloop inwisselen aan een van de servicebalies. De muntautomaten accepteren: Maestro, Visa, Mastercard & contant geld in de vorm van bankbiljetten.

Beschikt de evenementenlocatie over parkeerplekken en zijn er parkeerkosten?

Het wordt aangeraden om achter de Ziggo Dome te parkeren op P2. hier kunt u goedkoop parkeren en er is meestal ’s avonds plaats. Tevens is het mogelijk om verder van de Ziggo Dome te parkeren en over te stappen op het openbaar vervoer. Voor meer informatie omtrent parkeren verwijzen wij u graag door naar de website van Ziggo Dome.

Tassenbeleid?

Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Drukte in het gebied?

Op zondag 24 december wordt er extra verkeersdrukte verwacht in verband met gelijktijdige evenementen in de ArenA en in de Ziggo Dome. Houd daarom rekening met een langere reistijd. Het is deze dag niet mogelijk om bij P1 te parkeren, meer informatie over andere parkeergelegenheden vind je hier.

Is er groepsvervoer naar de show mogelijk?

Nee, dit is niet mogelijk.

Tot hoe laat gaat er openbaar vervoer?

Zie voor actuele aankomst- en vertrektijden 9292.nl & NS.nl

Ziggo Dome

Voor bereikbaarheid per auto, fiets of het openbaar vervoer verwijzen wij u graag door naar de website www.ziggodome.nl/info.