De cast

Bekijk hier de cast van The Christmas Show – Assepoester en het Kerstbal

Buddy Vedder (Prins Noah)

Driemaal is scheepsrecht: dit jaar schittert Buddy Vedder voor de derde keer in The Christmas Show. Je kunt wel stellen dat de show en deze veelzijdige presentator, theatermaker en filmacteur elkaar goed liggen. Dit jaar kruipt Buddy in de rol van prins Noah, die voor hij 21 wordt, moet trouwen. Maar dan moet hij zijn bruid wel eerst weten te vínden…

Celinde Schoenmaker (Assepoester)

Voor de rol van Assepoester verruilt Celinde Schoenmaker het fameuze West End in Londen, waar ze hoofdrollen in wereldberoemde musicalproducties speelt. Zij zal in de rol van  arme Assepoester kruipen in het magische Ziggo Dome in Amsterdam. Lukt het haar op tijd onder het juk van de boze stiefmoeder en haar dochters uit te komen en het kerstbal van prins Noah te bereiken?

 Carlo Boszhard (Verteller)

Carlo Boszhard is niet alleen de koning van de televisie en de typetjes, hij is ook de koning van The Christmas Show. Net als in de voorgaande twee edities schittert de veelzijdige Carlo ook dit jaar in een rol die hem op het lijf geschreven is. Dit jaar is dat de rol van Verteller. Op geheel eigen wijze neemt Carlo de hele Ziggo Dome mee op reis door het magische verhaal van prins Noah en Assepoester.

Fred van Leer (Stiefmoeder Ludovika)

Weinig mensen kunnen de rol van boze stiefmoeder beter spelen dan Fred van Leer – en dat is een compliment natuurlijk. De stiefmoeder trekt haar eigen dochters vreselijk voor en laat Assepoester altijd de vervelendste klusjes opknappen. Haar grootste wens is dat prins Noah voor één van haar dochters kiest, maar de vraag is of dát gaat lukken.

Pip Pellens (Stiefzuster Petunia)

Naast musicalster, filmactrice, theatermaakster, jurylid, stemactrice, danskoningin en televisiepresentatrice kan de veelzijdige Pip Pellens haar indrukwekkende cv uitbreiden met de rol van jaloerse stiefzus in The Christmas Show. Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar samen met haar evenzo kwaaie zus maakt Pip Assepoester het leven flink zuur.

Esmée van Kampen (Stiefzuster Azalea)

Esmée van Kampen speelde verschillende rollen in musicals, films en televisieseries, maar als boze stiefzus zagen we haar nog niet eerder. Tot nu. In The Christmas Show maakt ze samen met haar zus het leven van Assepoester tot een ware hel – in de hoop dat prins Noah zijn oog op haar laat vallen.

Berget Lewis (Goede Fee)

De Ziggo Dome is voor Berget Lewis bekend terrein: haar shows met de Ladies of Soul waren er veertien keer strak uitverkocht. Of het nou jazz, gospel of musical is, alles wat Berget doet, doet ze met liefde. De rol van Goede Fee in the Christmas Show, waarin ze Assepoester helpt op tijd op het kerstbal van prins Noah te komen, is haar dan ook op het lijf geschreven.

Ger Otte (De Koning)

Ger Otte is naast begenadigd musicus, zanger en acteur dit jaar voor één avond koning. En wát voor één. Omdat zijn zoon vóór zijn 21e levensjaar een bruid moet hebben gevonden, organiseert de koning speciaal voor hem een kerstbal en nodigt alle meisjes van het land uit. Oók Assepoester dus…

De echte Kerstman

De enige echte Kerstman kán natuurlijk niet ontbreken in The Christmas Show en dat doet hij dan ook niet. Welke rol hij precies heeft, houden we nog even geheim, maar dat-ie magisch is, is natuurlijk zeker.

Copyright © 2019 The Christmas Show