De cast

Bekijk hier de cast van The Christmas Show – A Christmas Carol

Carlo Boszhard

Carlo Boszhard is niet alleen de koning van de televisie en de typetjes, hij is ook de koning van The Christmas Show. In zijn rol als oud-manager van de arrogante popster Justin Scrooge komt zijn veelzijdigheid in volle glorie naar voren. Met zijn charisma krijgt hij de hele zaal mee, maar zal dat ook bij Justin lukken?

Glennis Grace

Sinds Glennis Grace haar versie van Whitney Houstons One moment in time liet horen in de Soundmixshow, was Nederland verkocht en verknocht. Sinds die tijd zagen en hoorden we Glennis in verschillende tv-programma’s, concerten en natuurlijk op haar eigen albums. Haar stem klinkt hemels, en dat past uitstekend bij haar rol als Geest van Toen.

Danny de Munk

De lange carrière van Danny de Munk begon natuurlijk met zijn rol als Ciske de Rat, en daarna heeft hij bepaald niet stilgezeten. De acteur, presentator en zanger was te zien in verschillende musicals en series én: hij is geboren in Amsterdam. Zijn rol als neef Fred, een rasechte Amsterdammer met een hart van goud, zit hem daarom als gegoten.

Buddy Vedder

Vorig jaar zagen we Buddy Vedder voor het eerst in The Christmas Show en dat is hem (en het publiek!) duidelijk goed bevallen. Want ook dit jaar zal de soapacteur, presentator, theatermaker en filmacteur weer schitteren in de Ziggo Dome, ditmaal in zijn rol als de verwaande popster Justin Scrooge.

Holly Mae Brood

De agenda van Holly Mae Brood kent nauwelijks lege plekken: naast haar rol van Amy in Goede Tijden, Slechte Tijden en haar deelname aan verschillende tv-programma’s is ze bovenal bezig met dansen (waarin ze is afgestudeerd). En dat komt goed uit: in The Christmas Show danst ze haar liefdesverdriet als ex-vriendin van Justin van zich af.

Yolanthe Sneijder-Cabau

Als actrice, model, ontwerpster, tv-presentatrice, echtgenote én moeder is multitasken Yolante Sneijder-Cabau’s tweede natuur. Dat komt goed uit voor haar rol in The Christmas Show, waarin ze Bobbie, de personal assistent van de arrogante Justin, speelt. Bobbie heeft het echter niet zo goed voor elkaar: ze is totaal overwerkt en heeft veel te weinig tijd voor haar kindje. Die moet maar eens bij Yolanthe in de leer…

 

Martijn Fischer

Martijn Fischer is een veelzijdig man: naast rollen in verschillende televisieseries, schittert hij ook op het witte doek en in de Nederlandse theaters. Hij betoverde Nederland eerder in zijn rol van Jezus en Hazes; in The Christmas show laat hij zijn toverkracht zien als Geest van Nu.

Special guest: Victor Mids

Victor Mids, afgestudeerd arts, voert in zijn programma Mindf*ck trucs en neuropsychologische experimenten uit waarover kijkers nog dagenlang napraten (en ze dan nog steeds niet begrijpen). Deze gave past uitstekend bij zijn rol als Geest van Straks, waarin hij Justin zijn toekomst laat zien.